maandag 7 november 2011

Lezing over gezonde voeding in de bibIn het kader van de Week van de Smaak en in samenwerking met het Lokaal Gezondheidsoverleg geeft de bib de hele maand november aandacht aan alles wat te maken heeft met gezonde voeding. In de bib van Laarne staat gedurende de hele maand een stand opgesteld met alle mogelijke informatie én op woensdag 23 november om 20u. komt voedingsdeskundige Nicole Verstraeten naar de bib (polyvalente zaal naast de bib) om u alles te vertellen over gezonde voeding. Inschrijven is gewenst en er staat bovendien een gezonde verrassing klaar voor elke deelnemer.

  • Onze materialen over gezonde voeding krijgen in november een ereplaats op onze themastand vooraan in de bib van Laarne. Zo bieden we een snelle keuze aan over het onderwerp. Beslist de moeite om een kijkje te komen nemen van onze "gezonde oogst".
  • In de week van 16 tot 23 november krijgt u bij uw bibliotheekbezoek helemaal gratis en vrijblijvend een gezond appeltje.
  • Op woensdag 23 november 2011 geeft voedingsdeskundige Nicole Verstraeten een informatievoordracht in de polyvalente zaal achter de bib vanaf 20 uur over gezonde voeding. Zij zal het onder meer hebben over de Belgische voedingsdriehoek: hoe ziet de voeding van de gemiddelde Belg eruit? Betere kwaliteit van koolhydraten met minder geraffineerde suikers en een beetje letten… op de etiketten. Beslist de moeite waard voor wie aandacht besteed aan een gezonde levensstijl. Inschrijven voor deze activiteit is aanbevolen. Deelnameprijs: 2 euro. Tijdens de pauze wordt u vergast op een verse, gezonde verrassing. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten