dinsdag 7 januari 2014

Computercursus en internetleercafé in de bib

De bibliotheek van Laarne en het samenwerkingsverband De Leesdijk organiseren in februari 2 opleidingen rond computergebruik en internettoepassingen.

De cursus computergebruik voor beginners heeft de bedoeling mensen (vanaf 50 jaar) te laten kennis maken met een computer en de mogelijkheden ervan uit te leggen. Er is ook een internetintroductie in de opleiding voorzien. De lessen worden gegeven door een professionele lesgever en vinden plaats op dinsdag 11, donderdag 13, 20 27 februari en donderdag 6 maart. telkens van 9u. tot 11u.30/11u.45.
Daarnaast bieden we voor het eerst een internetleercafé aan: sociale media? Google? Facebook? Twitter? Skype? Instagram?  Het internetleercafé richt zich tot iedereen met vragen over internetgebruik. Deze cursus is tweerichtingsverkeer: u krijgt ruimschoots de kans om al uw vragen aan de begeleider te stellen. De begeleider zal vooral inspelen op de concrete vragen van de deelnemers. De cursus vindt plaats op donderdag 13, 20, 27 februari en donderdag 6 maart telkens van 13u.30 tot 15u.30, telkens in de bibliotheek van Laarne, Keistraat 5.  Inschrijven is verplicht kan vanaf zaterdag 1 februari om 10u. bibliotheek van Laarne of vanaf 14u. in de bibliotheek van Kalken. Let op: er snel bij zijn is de boodschap. Plaatsen zijn beperkt! Telefonische inschrijvingen of inschrijvingen per mail worden niet aanvaard. Deelnemen aan de cursus computergebruik voor beginners is gratis, het internetleescafé kost 20 € voor 4 lessen (te betalen bij inschrijving). Meer info op 09/368.13.95, bibliotheek@laarne.be of in de bibliotheek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten