dinsdag 3 juni 2014

Bibliotheekmedewerker Christine gaat met pensioen

Vorige week namen we afscheid van onze collega Christine Lostrie die na bijna 25 jaar werken in de bibliotheek met pensioen ging op 1 juni. Samen met een delegatie van het schepencollege, de gemeentesecretaris, collega's, sympathisanten en familie zorgden we voor een bescheiden verrassingsfeestje tijdens haar laatste uitleenmoment.
Christine ontfermde zich jarenlang over de jeugdafdeling en de bijhorende activiteiten en was onze huisexpert in alles wat met literatuur te maken heeft. Het spreekt dan ook voor zich dat we iemand met zo veel kennis en ervaring zullen missen. Haar hulpvaardigheid en warme toewijding maakte haar graag gezien bij de bibliotheekbezoekers. Het gemeentebestuur zorgde voor deze gelegenheid voor een smakelijke verrassing ter afscheid. We wensen Christine het allerbeste toe in alles wat nog komen gaat en kijken dankbaar terug op de mooie jaren.

Na een beetje meer dan twintig jaar neem ik deze zomer afscheid als medewerker van de bib. Met dankbaarheid omdat ik samen met mijn collega’s heb mogen zorgen voor het leesplezier van velen onder u, vooral de kinderen. Met spijt ook, omdat ik het zal missen.

Een hartelijke afscheidsgroet aan iedereen!

Christine Lostrie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten