woensdag 20 augustus 2014

Zoek jij nog mee naar Schat van Vlieg ?

Nog tot het einde van de zomervakantie kan je in de bibliotheek van Laarne en Kalken zoeken naar de Schat van Vlieg. Een leuke wedstrijd, ideaal amusement op een druilerige dag!
Meer dan 200 schatkisten zitten deze zomer verstopt in musea, bibs, kastelen, op festivalterreinen, in parken en veel meer leuke plekken in Vlaanderen. Ontdek vanaf nu waar de schatten verstopt zitten en ga tot 31 augustus op schattenjacht!
Ook in onze bib en in het  filiaal zit een schatkist verstopt. Het thema van 2014 is : architectuur : kortom alles wat te maken heeft met het ontwerpen van de gebouwde omgeving : gebouwen, steden, landschappen, meubelen, … 

Je doel : de schatkist van Vlieg vinden
Wat moet je daar voor doen ? Je lost enkele vraagjes op , je doet enkele opdrachtjes en dan vind je de weg naar de schatkist in een handomdraai.
Wat krijg je ervoor terug ? een unieke code. Deze code voer je in op de website UiTmetVLieg.be en je maakt kans op een fantastisch weekend met het hele gezin in Mechelen Kinderstad. Bovendien vliegen bij Vlieg elke week nog andere leuke prijzen de deur uit.
Ben je er klaar voor ? Wij wel ! De schatkist is nog steeds verstopt !!! De bib en Vlieg wensen je nog een schitterende vakantie.
Voor meer info: zie www.Uitmetvlieg.be .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten