maandag 29 september 2014

Lezingen- en expertenreeks neemt vliegende start

Afgelopen zondag startte onze bibliotheek en het Gemeenschapscentrum met de lezingenreeks onder de noemer Koppen in de Keistraat. De aftrap werd gegeven door trendwatcher Herman Konings. Hij vertelde op boeiende wijze wat we van de toekomst mogen verwachten. Deze lezing vormde onderdeel van de jaarlijkse lezingenreeks die De Leesdijk traditioneel organiseert i.s.m. de bib van Laarne en de ons omringende gemeenten.Bekijk hier de volledige lezingenreeks van De Leesdijk.


lezingereekswebsite.JPG
Herman Konings bleek het perfecte aperitief voor wat nog volgt: een stevige portie bekende sprekers. Onder andere Frédéric Deborsu, Ivo Mechels, Lieven Debrauwer, Sofie Vanrafelghem en de pastoor van Kalken E.H. François passeren de revue.
Bekijk hier het volledige programma van de lezingenreeks Koppen in de Keistraat.
Naast een lezingenreeks bieden wij u ook een interactieve expertenreeks aan met de uitnodigende titel : Kom binnen en zet u. Hier kan u onder andere de fijne knepen leren van het kweken van eetbare paddenstoelen, imkeren of zelf brood bakken. Meer weten ? Klik dan hier voor de volledige brochure. Meer info in de bibliotheek, op 09/368.13.95, bibliotheek@laarne.be. Op de startpagina van onze blog staat ook voor elke activiteit een online inschrijvingsformulier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten