maandag 13 maart 2017

Auteur Christophe Vekeman te gast in de bib

 De Leesdijk geeft je een extra reden om uit te kijken naar de komst van de lente. In het voorjaar van 2017 staan er negen b(l)oeiende lezingen op het programma. Negen topauteurs uit de Vlaamse literaire wereld zullen de komende lentemaanden opfleuren. Op zondag 26 maart komt Christophe Vekeman in de bibliotheek van Laarne zijn kunnen als begenadigd literair performer tonen.

Christophe Vekeman (1972) schrijft romans, korte verhalen, poëzie, podiumteksten,... en in dol op country & western. In 2016 heeft hij niet minder dan drie boeken uitgebracht: de dichtbundel Dit is geen slaapkamer meer nu, een boek over countryzanger Johnny Paycheck, en de novelle Gezellig is anders, die hij schreef in opdracht van de organisatie Te Gek!? Stof genoeg dus om Vekeman, die bovendien een begenadigd literair performer is, te laten vertellen…
Jeroen Brouwers in De Standaard, april 2015, in een open brief aan Christophe Vekeman: ‘Wat een durf. Wat een baldadigheid. Wat een virtuositeit! […] Hier is mijn enthousiasme en allergrootste bewondering voor je.’


Deze lezing vindt plaats op zondag 26 maart om 10.30 uur in de bibliotheek van Laarne. De toegangsprijs per lezing bedraagt 5 euro, aperitief inbegrepen. Inschrijven verplicht!
Contact: e-mail: jeugd.cultuur@laarne.be, tel.: 09 365 24 10
Reservatie website: https://webshoplaarne.recreatex.be
De Leesdijk is het samenwerkingsverband van negen bibliotheken uit de regio Dendermonde. Deze lezingen vinden plaats dankzij de steun van de provincie Oost-Vlaanderen. Meer info: www.facebook.com/leesdijk/events.    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten