maandag 7 juni 2010

Gemeente Laarne in finale Thuis voor een beeld

Onze collega's Liza en Bruno van de Laarnse dienst Vrije tijd & Jeugd gloeien dezer dagen van trots! Ze sleepten immers een finaleplaats in de wacht voor de wedstrijd Thuis voor een Beeld. De naam zegt het al:  samen met Radio 2 en met medewerking van de Provincie Oost-Vlaanderen zoeken wij een thuis voor een beeld. Om dit beeld in de wacht te slepen, hebben zij U nodig want er is stevige concurrentie uit St-Niklaas en Brakel. Kom daarom met zijn allen naar de Kasteeldreef , voor het kasteel op dinsdag 22 juni om 11h45. Laarne zal tussen 12u en 13u het kader zijn van een Radio 2- radioshow , waarin de gemeente Laarne moet bewijzen een 'thuis' te zullen zijn voor dit prachtige beeld.
Voor deze editie van de wedstrijd selecteerde de Provincie Oost-Vlaanderen het beeld 'Leap of Faith' van kunstenares Sofie Muller. Het beeld stelt twee meisjesbenen voor op een driedimensioneel hinkelspel met 7 vakken. De sokkel zal uitgevoerd worden in beton, de meisjesbenen in gepatineerd brons.
Alle info hierover vindt u hier. Om dit beeld in de wacht te slepen, wordt op u gerekend want er is stevige concurrentie uit St-Niklaas en Brakel. Kom daarom met zijn allen naar de Kasteeldreef , voor het kasteel op dinsdag 22 juni om 11h45. Laarne zal tussen 12u en 13u het kader zijn van een Radio 2 - radioshow , waarin de gemeente Laarne moet bewijzen een 'thuis' te zullen zijn voor dit prachtige beeld. Er wordt reeds geschreven aan een ode, maar andere opdrachten maakt men pas bekend in de uitzending. Dus alle helpende handige handen en zingende kelen zijn welkom. Er zijn nu al ideeĆ«n aan het borrelen, maar als U het zelf voelt kriebelen, laat van je horen op jeugd.cultuur@laarne.be. De Laarnse bib wenst de collega's alvast veel succes en wij duimen mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten