woensdag 23 juni 2010

Zoek mee naar de schat tijdens Zomer van Vlieg

Wat vliegt de tijd toch. Het is alweer eind juni, de zomervakantie staat voor de deur!
Trouwens, over vliegen gesproken… Ook deze vakantie is 'vlieg' weer van de partij voor een weergaloze "Zomer van Vlieg". Wat meer is, ze daagt jullie zelfs uit: 4 boeken lezen tijdens de zomervakantie, daar gaan we voor! Per gelezen boek krijg je een sticker. Heb je 4 stickers, dan krijg je een heuse schatkaart waarmee je in de bib een schatkist kan terugvinden. Die schatkist geeft je een code waarmee op www.uitmetvlieg.be leuke prijzen kan winnen. Je hebt de hele zomervakantie de tijd om in de bib van Laarne en Kalken deel te nemen. Alvast een zzzzzzuper en welverdiende vakantie! Tot binnenkort! Tot 'Vliegs'!
 


Hoe gaat het in z’n werk?
Voor elk boek of stripverhaal dat je leest tijdens de zomervakantie krijg je een mooie sticker op een spaarkaart. Die kaart ziet er niet toevallig uit als een schatkaart. De hele zomervakantie lang is er immers een schat verborgen in de bib (zowel in Laarne als in Kalken). De eerste sticker krijg je door die schat te vinden. De 4 andere stickers verzamel je door 4 boeken of strips te lezen en er een mooie tekening over te maken of jouw mening over het boek op papier te zetten.Met een codekraker die je krijgt als je de 4 boeken hebt gelezen, kun je de code kraken. Vul je die code in op www.uitmetvlieg.be, dan maak je kans op mooie prijzen.
Weet je niet zomaar wat kiezen in de bib? Geen probleem, we hebben onze fijnste leestips voor jou verzameld. Deze actie gaat uit van LOCUS en richt zich tot kinderen tot 12 jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten