dinsdag 16 september 2014

Lees jij mee met de KJV?

De bibliotheek is op zoek naar kinderen van 7 tot 12 jaar met liefde voor boeken en tijd om 10 vooraf geselecteerde boeken te lezen en in groep te bespreken. Er is plaats voor max. 6 kinderen per groep, in Laarne en in Kalken.
De bibliotheek voorziet:

• Alle boeken in voldoende exemplaren
• Een afsprakenkalender en vergaderruimte
• Een leuk team van begeleiders

In de loop der jaren is het Kinder- en Jeugdjuryteam onder de goede zorgen van Kimberley, Fiona, Christine, Annie, Martine en Lieve uitgegroeid tot een hechte leesgroep. Sommige kinderen draaien al jaren mee en schuiven door van groep 2 naar 3 en 4. Alle juryleden wonen plichtsgetrouw de besprekingen (1x om de 5 weken) bij onder begeleiding van de enthousiaste moderatoren. Zo leren ze op een creatieve en leuke manier kritisch te lezen en een mening te vormen. Als afsluiter van het leesjaar nemen we op zondag 10 mei deel aan het KJV-feest in Gent, waar honderden kinderen over heel Vlaanderen zullen horen welke boeken werden verkozen tot de beste.

Wie er iets voor voelt om aan te sluiten en KJV’er te worden of meer info wenst,
kan zich wenden tot rina.pypaert@laarne.be voor Laarne of 09/368.13.95, en katrin.demets@laarne.be voor Kalken of 09/367.43.64 of schrijf in via het online inschrijvingsformulier.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten