woensdag 1 oktober 2014

Bib start met nieuwe openingsuren op 1 november

Vanaf 1 november starten we in de bibliotheek van Laarne en het filiaal van Kalken met nieuwe openingsuren. Deze wijzigingen vormen onderdeel van het nieuwe dienstreglement. Hierin werden geen tariefveranderingen (vb. verhogingen voor te laat teruggebrachte materialen) opgenomen, maar vooral enkele lacunes op punt gesteld.
Een van de  wijziging zit in het feit dat de krantenhoek in de Laarnse bib dagelijks open is. Tijdens deze uren is ook ontlenen en terugbrengen van materialen mogelijk aan de zelfuitleenbalie. Er is op deze momenten echter geen personeelsondersteuning. Wie specifieke vragen heeft, kan hiervoor terecht tijdens de openingsuren. De nieuwe openingsuren gelden vanaf 1 november.
 
Openingsuren bibliotheek Laarne:                                 
ma: 10-12u.
di.: 15-19u.
woe.: 13-17u.
don.: 15-18u.
vrij.: 15-19u.
zat.:10-12.30u.

Krantenhoek:
Van maandag tot zaterdag is iedereen welkom in de krantenhoek voor het bekijken van de dagverse kranten en tijdschriften tussen 10 en 12u. U kan ondertussen ook materialen ontlenen, verlengen en terugbrengen aan de zelfuitleenbalie. Van dinsdag tot en met vrijdag gebeurt dit zonder personeelsondersteuning.

Openingsuren bibliotheek Kalken:
ma.: 16-19u.
woe.: 14-17u.
vrij.: 10-12u.
zat.: 14-16u.
OPROEP: 
 
Wij willen onze krantenhoek graag bemannen  met een ploegje vrijwilligers die tijdens deze momenten aanwezig zijn. Zij zorgen ervoor dat de kranten ter beschikking liggen, eventueel aangevuld met enkele andere eenvoudige taken. Bent u bereid om op regelmatige basis (in overleg te bepalen) tijd te maken om van 10 tot 12u. aanwezig te zijn? Neem contact op met ons op 09/368.13.95 of bibliotheek@laarne.be. Wij zorgen voor de nodige ondersteuning en informatie. Intussen bouwen we dit gedeelte van de bibliotheek om met de bedoeling om er een echt thuisgevoel te creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten