donderdag 19 maart 2015

Kobe de lachmicrobe verovert de bibliotheek.


Ha ha ha ha ha ..... In een hilarisch boek is Kobe de lachmicrobe opgedoken. Gelukkig is Kobe niet gevaarlijk…. Integendeel, het is razend belangrijk om deze leuke lachmicrobe zo snel mogelijk te verspreiden onder de Laarnse en Kalkense bevolking, want zoals jullie allemaal wel weten: lachen is gezond!
Humor, daar draait het om tijdens de Jeugdboekenweek van 14 tot 29 maart.
We zetten heel speciaal de leukste, lolligste, zotste, gekste, grappigste, ondeugendste boeken in de kijker en we zorgen voor een frisse, kleurrijke jeugdafdeling.

Kobe de lachmicrobe gesignaleerd in de Kalkense bib!


Kom voor het einde van de maand naar de bibliotheek van Laarne of Kalken en zet samen met een vriendje of vriendinnetje jullie grappigste beentje voor door grappige, ludieke opdrachten te vervullen!
De klas waarvan de leerlingen de hoogste score behalen, krijgt ook nog een extraatje!
En er is nog meer: actrice Maaike Cafmeyer, trotse meter van deze Jeugdboekenweek, daagt je uit om mee te doen met de waanzinnige fotowedstrijd! Wie een grappige foto maakt met het grappigste boek, kan een voorleesmoment van Maaike in de bibliotheek winnen. Wij hebben in de bib een mini-fotostudio gebouwd waar je je kan laten fotograferen mét het grappigste boek dat je kent. Of maak thuis een selfie met je boek en stuur hem voor 25 maart door naar bibliotheek@laarne.be  of upload naar de site van de jeugdboekenweek .  Wij maken het de komende weken reuzeleuk in de bibliotheek: de grappigste plek ter wereld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten