dinsdag 9 augustus 2016

Openluchtfilm in de tuin van de Laarnse bib

De bibliotheek van Laarne is op 26 augustus gastheer voor een Cinébib-event van de Provincie Oost-Vlaanderen, in samenwerking met vzw MOOOV. De groene omgeving van de bibliotheek van Laarne vormt die avond het decor voor een openlucht filmavond met als thema Indian summer. Vanaf 20 uur staat er animatie op het programma en kan het publiek ook genieten van een hapje en een drankje.Om 21.15 uur wordt de film Sideways vertoond.
Bij regenweer wordt beschutting gezocht in de polyvalente zaal achter de bibliotheek. Dit evenement kan je gratis bijwonen en vindt plaats op het speelterrein achter de bibliotheek, Keistraat 5 in Laarne.

Sideways van Alexander Payne (2004) vertelt over de mislukte schrijver Miles. Hij heeft een zware echtscheiding achter de rug en neemt z’n oude maatje Jack (Paul Giamatti) mee op roadtrip langs de druivenvelden van Californië. Ze blikken terug op mislukte relaties en proberen hun midlifecrisis te doorgronden. Jack, eens een beroemd acteur, wil zoveel mogelijk genieten van de Californische wijncultuur terwijl Miles achter de vrouwen aanholt. Ondanks hun verschillen hebben ze het naar hun zin tot Miles twee vrouwen weet op te pikken en alles plots spaak loopt... Klasbak Paul Giamatti schittert in deze hilarische roadmovie van Oscarwinnaar Alexander Payne ('Nebraska'). Sideways is een bijzonder warme en volwassen film boordevol humor, ontroerende momenten en overheerlijke wijn. Onmisbaar!
Bekijk hier de trailer:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten