woensdag 28 juni 2017

Zoek deze zomer mee naar spannend boek!

Haal je beste speurneus boven! Bibliotheekbezoekers uit de regio Dendermonde kunnen deze zomer zelf als detective aan de slag. Vanaf vrijdag 30 juni start deze actie en kan de zoektocht in Laarne, Wetteren of Wichelen een splinternieuw boek opleveren. Hou onze facebookpagina in de gaten voor de ultieme tip!

Elke week verstoppen de bibliotheken van samenwerkingsverband De Leesdijk  - waaronder Laarne - een dummyboek in de etalage van een winkel of op een openbare plaats. Wie als eerste dit dummyboek vindt, mag het inruilen tegen een echt exemplaar in de lokale bib.
Wekelijks wordt er per drie gemeenten één boek verstopt. Laarne zit samen met Wetteren en Wichelen in een cluster. Het boek is dus iedere week verstopt in één van deze drie gemeenten. Om het dummyboek te vinden, krijg je iedere vrijdagavond een hint op de facebookpagina’s van De Leesdijk en de bibliotheek van Laarne. De eerste foto verschijnt op vrijdag 30 juni. We zijn alvast benieuwd wie met de dummy in de bib van Laarne, Wetteren of Wichelen zal verschijnen. Het gevonden boek moet in de bibliotheek van de vindplaats afgeleverd worden in ruil voor het echte exemplaar.Veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten