vrijdag 4 augustus 2017

Geanimeerde picknick in voortuin van de bib

Geanimeerde PicknickWie de zomervakantie in sfeer wil afsluiten, kan op vrijdag 25 augustus vanaf 17u. komen genieten in de voortuin van de Laarnse bibliotheek. Groot en klein zijn welkom om zich met een picknick op een dekentje te laten verrassen door een ballonplooier, grimeur, gekke kapsters van Kip van Troje, muziek van Jeroen Boone, ... Je kan ook kennismaken met de seizoensprogrammatie waarin opnieuw heel wat lezingen en activiteiten zijn opgenomen (eerste lezing in september  is er eentje met Tom Van De Weghe over de Verenigde Staten). 
Oxfam Wereldwinkel zorgt tijdens de seizoensopening voor een bar en de picknickpakketten (op voorhand te bestellen). Een aantal dekentjes is ter plaatse aanwezig. Maar uiteraard is iedereen welkom met een eigen dekentje en eigen picknick!


Wanneer: vrijdag 25 augustus van 17-20u.
Waar: Gemeenschapscentrum De [2] Dorpen, voortuin van de bibliotheek (bij slecht weer binnen) Keistraat 5 in Laarne. Een picknickpakket kost € 5 (maximaal 50 pakketten beschikbaar) en bevat naast een drankje, 2 belegde broodjes, fruit en iets zoet. Inschrijven via https://webshoplaarne.recreatex.be/Activities/Overview. Meer info Dienst Vrije Tijd en Jeugd: 09/365.24.10 of jeugd.cultuurlaarne.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten