maandag 17 september 2018

Workshop tablettekenen en smartphonefotografie tijdens Verwendag


 Afbeelding kan het volgende bevatten: tekstDit jaar vindt op 20 oktober de jaarlijkse Verwendag plaats. Sinds 2016 is die gekoppeld aan de Digitale Week. Iedereen is welkom in de bibliotheek Laarne tussen 10 en 12u.30 voor een drankje en een hapje. Je kan niet alleen kennis maken met de collectie en werking van de bibliotheek, maar ook enkele nieuwe digitale toepassingen ontdekken zoals onze 3D-printer. De beheerders van de Erfgoedbibliotheek zullen ook aanwezig zijn. Bovendien kan je deelnemen aan 2 workshops.

Tablettekenen
In deze workshop leer je  op een speelse manier verschillende teken-apps kennen. Je begint bescheiden met het versieren van een selfie, maar ontdekt stapsgewijs de mogelijkheden van tekenen met de tablet.  
Doelgroep: kinderen van het lager onderwijs
Duur: doorlopend instappen
Gratis
Smartphonefotografie
Je leert alles over de technische mogelijkheden en vertaalt de regels van de fotografie naar je smartphone. Daarnaast maak je ook kennis met een aantal interessantste apps om je beelden bij te werken en een aparte sfeer te geven.
Doelgroep: 12- tot 16-jarigen
Duur: 2 uur
Gratis, inschrijven verplicht

1 opmerking:

  1. Zeer mooie informatie over Smartphone. Het ziet er goed en in het oog springend uit met een goede prijs. Een paar dagen geleden heb ik Portemonnee Met Alarmfunctie gekocht van TopBid.nl, die elke dag verschillende topproducten aanbiedt tegen lage prijzen.

    BeantwoordenVerwijderen