maandag 17 september 2012

KJV zoekt opnieuw jonge leesbeesten

Wie wil tien leuke boeken lezen, in een leesgroep bespreken, beoordelen en samen met duizenden kinderen in Vlaanderen kiezen voor het beste van de tien? Jij? Schrijf je dan snel in voor een van onze drie leesgroepen (1ste-2de lj., 2de-3de lj. en 4de-5de lj.) van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV). 

Wie meedoet, krijgt een afsprakenkalender, 10 boeken te lezen van de leeslijst, komt 6 maal naar de bespeking in Laarne of Kalken (besprekingen op woensdagnamiddag tussen oktober en april), krijgt een leesschriftje voor boekbespreking en een persoonlijk pasje waarmee korting verkregen wordt in sommige boekhandels. Elk groepje wordt begeleid door een van onze enthousiaste vrijwilligers en een bijeenkomst (steeds op woensdagnamiddag)duurt max. 1 uurtje. Wij bezorgen je de te lezen boeken. Op het einde van de rit  volgt er een leuke verrassing voor alle juryleden en hun begeleiders en kies je het beste boek uit de lijst van 10.
Wees er snel bij: op woensdag 3 oktober starten we en delen we onze eerste twee leesboeken uit! Inschrijven kan tot 27 september in de bibliotheek. Meer info op www.kjv.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten