maandag 14 maart 2016

Koppen in de Keistraat: lezing Krista Bracke uitverkocht


In het kader van de lezingenreeks Koppen in de Keistraat ontvangen we op donderdag 24 maart om 20u. Krista Bracke in de bibliotheek van Laarne. Inschrijven is niet meer mogelijk. Alle plaatsen zijn volzet.


Op zondag 25 januari 2009 interviewt Radio 1-journaliste Krista Bracke nog zanger Luc De Vos. Vijf dagen later is ze op sterven na dood want een leger streptokokken probeert haar lichaam over te nemen. Als bij wonder kan ze het nog na vertellen en dat doet ze in haar boek ‘Mijn leven op stelten’.
Een verhaal over de heroïsche strijd die ze heeft geleverd om met haar beperkingen om te gaan, want ze heeft nu o.m. 2 onderbeenprothesen, en om een evenwicht te vinden in haar nieuwe leven, samen met haar gezin.
Tijdens de lezing vertelt Krista Bracke over die woelige jaren en over de kracht om telkens weer een grens te verleggen, want intussen kan ze zelfs opnieuw tango dansen. Ze illustreert haar lezing rijkelijk met fragmenten uit Mijn leven op stelten
U kan hier een interview beluisteren dat Krista Bracke gaf op Radio 1 naar aanleiding van het verschijnen van haar boek.
De lezing vindt plaats in de bibliotheek van Laarne, Keistraat 5. Deelnameprijs: € 5. Contact, info:  bibliotheek Laarne – bibliotheek@laarne.be – 09/368 13 95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten