dinsdag 20 september 2016

Koppen in de Keistraat: thrillerauteur Luc Deflo in de bib


Op zondag 2 oktober komt misdaadauteur Luc Deflo naar de Laarnse bibliotheek. Deflo is een veel gelezen en gewaardeerd thrillerschrijver en zal die dag vanaf 10u.30 een interactief interview geven. Hij nodigt het publiek alvast uit om zich te mengen zodat er een gezellige babbel ontstaat.
Inschrijven voor deze lezing is verplicht en kan via https://webshoplaarne.recreatex.be, jeugd.cultuur@laarne.be of 09/365.24.10. Ook in de andere 8 bibliotheken van het samenwerkingsverband De Leesdijk staat een bloedstollende lezing geprogrammeerd: www.facebook.com/leesdijk/events.


Luc Deflo (°1958) is een Vlaamse misdaadauteur. Hij is geboren in Mechelen en hoewel hij sinds enkele jaren in Brussel woont, spelen de meeste van zijn romans zich af in zijn geboortestad. Hij werkte een tijd lang als adviseur bij de KBC, maar door het succes van zijn thrillers is hij nu fulltime aan de slag als schrijver. Zijn moeder stierf op jonge leeftijd en toen heeft zijn grootmoeder zich over hem, zijn broer en zijn zus ontfermd terwijl zijn vader zorgde dat er brood op de plank kwam. Zijn vrouw is de Venezolaanse Sormaria Marchan, die ondertussen ook haar eerste boek Diep in mij (2013) heeft afgeleverd.
Zijn debuutroman Naakte zielen (1999) was meteen goed voor een nominatie voor de Hercule Poirotprijs. Daarin introduceerde hij ons aan het Mechelse speurdersduo Bosmans en Deleu, die nog in vele van zijn boeken de hoofdrol zouden spelen. Met Pitbull (2008) sleepte hij wel de Hercule Poirotprijs in de wacht. Naast het schrijven van boeken, pent hij ook af en toe scenario’s, hoorspelen en toneelstukken neer.

Deze lezing  vindt plaats in de bibliotheek van Laarne, Keistraat 5 en start om 10u.30. De prijs per lezing en per persoon bedraagt 5 euro.
Contact, info en verkoop: via de webshop van de gemeente Laarne: https://webshoplaarne.recreatex.be ,
dienst Vrije Tijd en Jeugd – jeugd.cultuur@laarne.be – 09/365.24.10
We kunnen ook de andere lezingen met thrillerauteurs warm aanbevelen. Meer info: www.facebook.com/leesdijk/events.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten