De bibliotheek sluit van 30/9 tot 10/10.

maandag 12 september 2016

Koppen in Laarne: Paul D'Hoore opent lezingenreeks


Het Gemeenschapscentrum De [2] Dorpen en de bibliotheek starten dit najaar voor de derde keer de succesvolle lezingenreeks Koppen in de Keistraat. De eerste gast van dit nieuwe seizoen is Paul D'Hoore. De lezing op donderdag 15 september start om 20u. Inschrijven is verplicht.
 

Paul D’Hoore is de financiële expert van Het Nieuws (VTM). Tevoren werkte hij 27 jaar voor de VRT- televisie en –radio. Hij verschafte er kristalheldere uitleg bij financiële onderwerpen in onder meer Het Journaal (één), TerZake (Canvas), De Ochtend (Radio 1), Inspecteur Decaluwé (Radio 2).

Een leven lang minder belastingen betalen

België is het land met de hoogste belastingsdruk ter wereld. Ondanks deze hoge belastingsdruk blijft België een klein belastingsparadijs voor wie bereid is wat energie te steken in zijn of haar fiscale verdediging.
In zijn nieuwste boek geeft Paul D'Hoore in zijn gebruikelijke en toegankelijke stijl tientallen tips om uw hele leven lang daadwerkelijk te besparen op uw belastingen en zo fiscale strikken te ontwijken. Vanaf de aankoop van de eerste auto, het eerste kind, over de aankoop van een huis tot uw pensioenbeleggingen en het schenken van uw erfenis.
Hij doet dit aan de hand van het levensverhaal van Sander Deschrandere, een ondernemende, hardwerkende en sparende Vlaming...


Alle lezingen  vinden plaats in de bibliotheek Laarne, Keistraat 5 in Laarne en starten om 20u. De prijs per lezing en per persoon bedraagt 5 euro. U kan ook kiezen voor een abonnement. U betaalt dan 30 euro voor de elf lezingen en u maakt achteraf kans op een KEI-leuk cadeaupakket!

Wil je direct een all- in abonnement kopen, dan kan dit ook: 50 euro voor de 11 lezingen én de 5 culturele activiteiten.Contact, info en verkoop:

Via de webshop van de gemeente Laarne: https://webshoplaarne.recreatex.be

dienst Vrije Tijd en Jeugd – jeugd.cultuur@laarne.be – 09/365.24.10

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, dit is hoe ik binnen 24 uur een dringende lening van € 30.000 kreeg om mijn eigen bedrijf te starten met internationale online leenservices. Neem contact op met de e-mail van het bedrijf voor uw leningverwerking als u geïnteresseerd bent:
    e-mail: atlasloan83@gmail.com
    WhatsApp: +1 (443) -345-9339

    BeantwoordenVerwijderen