dinsdag 19 juni 2018

De bib belooft u een mooie zomer

foto van Bibliotheek Nazareth.
De vakantiekriebels slaan al toe in de bib en daarom passen we vanaf nu de uitleentermijn aan naar 5 weken. We houden de deuren een week dicht tussen 16 en 22 juli. Ook op 11 juli blijft de bibliotheek gesloten.
 
Het aantal uitleenbare materialen per lener blijft 10 voor wat betreft dvd's, tijdschriften, boeken, strips. 
Neem ook eens een kijkje in onze collectie gezelschapsspellen. Hier geldt: 1 spel/lener. Deze collectie verhuisde onlangs naar de adolescentenafdeling om ons groeiend aanbod beter te kunnen etaleren. Wie graag onderweg in de auto een verhaal of hoorspel beluistert, kan zowel in de jeugd- als in de volwassenafdeling terecht voor luisterboeken.
 
Heel wat mensen vragen in deze periode ook naar het ontlenen van e-boeken. Dat is mogelijk, maar enkel via een e-reader van de bibliotheek. Bezorg ons uw lijstje met max. 10 e-boeken (in de bib of mail naar bibliotheek@laarne.be) en wij maken de e-reader voor u klaar. De uitleentermijn bedraagt 4 weken en we rekenen € 1 administratieve kost per uitlening van een e-reader. Bekijk onze collectie e-boeken hier.

Zomertijd is ook perfect om ons nieuw leesteras en de werking van de Zadenbib te ontdekken. Bekijk hier de infofolder over de Zadenbib.
En vanaf 30 juni start de Zomeractie waarbij we elke week een boek verstoppen in Laarne, Wetteren of Wichelen. Je leest er alles over via deze link.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten