donderdag 15 september 2011

Bibliotheekverwendag met proevertjes en gezelschapsspelen

De bibliotheekverwendag op de tweede of derde zaterdag van oktober is zowat de nationale feestdag van de bibliotheeksector. Dit jaar valt onze verwendag op 15 oktober 2011. Die dag willen we graag vieren samen met al onze bibliotheekleden en niet-leden. Daarom bieden we opnieuw een heus feestprogramma aan, deze keer van 14u. tot 17u. in het filiaal te Kalken.

Om te beginnen zijn er de proevertjes. Net als vorig jaar biedt het samenwerkingsverband De Leesdijk ter gelegenheid van de verwendag streekprodukten uit elk van de 9 Leesdijkgemeenten aan. Wat dacht u van lekkernijen als fruitsap uit Berlare, speculaas uit Buggenhout, Ros Beiaardkoekjes uit Dendemonde, gerookt paardenvlees uit Hamme, chocolade uit Lebbeke, streekbier Lam Gods uit Wetteren, advocaat uit Wichelen of geitenkaas uit Zele? En we laten u kennismaken met handcrème van de paardenmelkerij uit Laarne. Al deze proevertjes kunnen gratis gedegusteerd worden.

Maar er is meer:
In deze partytent achter de bibliotheek (op de parking) laten we u kennismaken met ons nieuwste aanbod, namelijk een 20-tal gezelschapsspelen, die we daarna zullen uitlenen. Leden en niet-leden, laat u helemaal vrijblijvend uitdagen tot één van onze gezelschapsspelen. Spelbegeleider van dienst is Lucien Van Peteghem, die zelf een spellenclub organiseert.

Ten slotte hebben we voor jullie ook nog een wedstrijd in petto: onze bibliotheek verloot onder de aanwezigen 5 keer 2 vrijkaarten voor een bezoek met de Leesdijkbus aan de Boekenbeurs te Antwerpen. Om kans te maken te winnen volstaat het om naam en adres in de urne te deponeren die we ter gelegenheid van de verwendag een plaatsje zullen geven in het filiaal.

Thema van de Bibliotheekweek is deze keer: dank zij de bib
Dank zij de bib... proef ik de lekkerste hapjes uit onze regio
Dank zij de bib... kan ik een namiddagje gezelschapsspellen spelen en kan ik die eventueel ontlenen om thuis lange winteravonden knus bij het haardvuur te verdrijven
Dank zij de bib... maak ik kans om gratis naar de Boekenbeurs te kunnen
Kan u ons vertellen wat u persoonlijk kan of doet dank zij de bib? Als u ons een verhaal of een anekdote vertelt, plaatsen we dit op onze blog.

1 opmerking:

  1. Het was gezellig en lekker ... vooral de chocoladebolletjes volgens Siebe ;-).

    BeantwoordenVerwijderen