maandag 30 november 2015

Alain Bloeykens over wijnen in de bibliotheek

Met de komst van Alain Bloeykens naar de bibliotheek, kan u zich alvast degelijk voorbereiden op de komende feestdagen. Op donderdag 10 december om 20u. vertelt hij u alles wat u dient te weten over wijnen in het kader van onze lezingenreeks Koppen in de Keistraat met als titel: Do's and don'ts met de feestdagen.
 

Alain Bloeykens is een geboren en getogen Gentenaar. Hij heeft een journalistieke opleiding, maar is gebeten door wijn. Terwijl zijn klasgenootjes geïnteresseerd waren in voetbal zat Bloeykens al in wijnboeken te lezen. Na zijn studies besloot hij om zich verder te verdiepen en vandaag is hij dan ook voltijds wijnjournalist voor audiovisuele en geschreven media. Alain Bloeykens is organisator en mede-eigenaar van Megavino, een erg belangrijke beurs in België voor zowel particuliere wijnliefhebbers als professionelen. Tijdens deze lezing leert Alain Bloeykens u aan de hand van een proeverij de do’s en de don’ts voor tijdens de feestdagen.
Info en inschrijving in de bibliotheek, of 09/368.13.95, of bibliotheek@laarne.be, of via het online inschrijvingsformulier. Deelnameprijs € 5.
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten