maandag 7 november 2016

VRT-journalist Stijn Vercruysse over de mens in oorlog


Op donderdag 10 november nodigen we in het kader van de lezingenreeks VRT-journalist Stijn Vercruysse uit. Hij heeft het over de gevolgen van oorlog op het leven van gewone mensen. De lezing vindt plaats in het Sociaal Huis van Kalken en inschrijven is verplicht.

De lezing Oorlog, vroeger en nu gaat over de impact van oorlog op het leven van gewone mensen. Verhalen uit de Eerste Wereldoorlog worden afgewisseld met gelijkaardige verhalen van mensen in de huidige conflictgebieden. VRT-buitenlandjournalist Stijn Vercruysse maakt daarbij gebruik van eigen ervaringen tijdens verslaggeving van conflicten in Afrika: Zuid-Soedan, de Centraal-Afrikaanse Republiek, Oost-Congo, Rwanda, Mali,…”
Deze lezing  vindt plaats in het Sociaal Huis, Nerenweg 2 in Kalken op donderdag 10 november en start om 20u. De toegangsprijs per persoon bedraagt 5 euro. Contact, info en verkoop: via de webshop van de gemeente Laarne: https://webshoplaarne.recreatex.be , dienst Vrije Tijd en Jeugd – jeugd.cultuur@laarne.be – 09/365.24.10.Geen opmerkingen:

Een reactie posten